Airbrushcursussen

 

 

 

Basiscursus: 4 opeen volgende zaterdagen van 10.00 uur tot 16.00 uur  Lunch inbegrepen.

Gevorderden cursus: op aanvraag

 

Tijdens de cursus maken we uitsluitend gebruik van top kwaliteit materiaal en watergedragen airbrushverven.

             

Het is niet noodzakelijk om na elke cursusdag met een 100% afgewerkt werkstuk huiswaarts te keren. De opzet van de cursus is om de basistechnieken te leren begrijpen en toe te passen.

 

Programma voor de basiscursus:

 

De 1e les bestaat uit ongeveer 1 uur theorie en daarna het maken van basisoefeningen om de werking van de airbrush te leren begrijpen en de airbrush te leren hanteren.

 

Na deze basisoefeningen wordt begonnen met het maken van een eerste werkstuk als oefening om te zien hoe men diepte kan laten ontstaan op een vlak gevolgd door 2e werkstuk (een roos) met 2 kleuren die we in elkaar laten overlopen (kleuren mix in het werk).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Les 2 omvat 2 werkstukken.

 

1e werkstuk waarvoor de afbeelding Op de snijplotter is voorgesneden. Deel voor deel wordt de friskfilm verwijderd en de vrijkomende vlakke ingekleurd. Deze oefening is bedoeld om verlopen te leren spuiten en het effect van lagen over elkaar spuiten beter te leren begrijpen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2e werkstuk die dag wordt een dolfijn. Hier maken we een start met verlopen spuiten en wordt een begin gemaakt met gumtechnieken.

Cursus aanbod

A3-airbrush  04/09/15   info: a3-airbrush@zeelandnet.nl


27/11/11

Home.Wie en Hoe?.Cursussen.W.I.P..Galerie.Evenementen.
Wie en Hoe?
Cursussen
W.I.P.
Galerie
Home